Tanssi ja liike

Lasten tanssisynttärit

Tanssillista ohjelmaa, joka on suunniteltu lasten syntymäpäiväjuhlille! Räätälöimme tanssillisen sisällön synttärisankarin toiveiden mukaan.

Tanssisynttärit voidaan järjestää asiakkaan kotona, asiakkaan järjestämässä tilassa tai ulkotilassa.

Tanssisynttärien kesto on 45 minuuttia ja osallistujien maksimimäärä 20 lasta, tilan koosta riippuen. Alkaen hinta tanssisynttäreille on 170€ sis. Alv.

Lasten tanssitunnit

Tanssitunneilla tehdään lapsille sopivia tanssisarjoja ja luovaa liikettä baletin sekä nykytanssin tekniikoita soveltaen. Tanssitunnin pituus 30 tai 45 minuuttia. Sopii kaiken tasoisille.  Suositeltu ikä 2-6 vuotta.

Improvisaatioesitys

Kahden esiintyjän toteuttama tanssi, joka elävöittää tilan harmonisella liikkeellä. Taiteellinen esitys esimerkiksi juhliin ja tilaisuuksiin. Esityksen pituus on maksimissaan 30 minuuttia. Sopii hyvin tilan elävoittäjäksi esimerkiksi paikassa, josta vieraat ohjataan edelleen juhlatilaan. Kysy lisää!

Improvisaation
ohjausta ryhmille

Teemme erilaisia tanssillisia harjoituksia improvisaation keinoin. Kehitämme oman kehon liikettä yksin, pareittain ja ryhmänä. Käytämme harjoituksissa apuna mielikuvia ja musiikkia. Tanssitunnin pituus on 60 tai 90 minuuttia ja se sopii kaiken tasoisille. Räätälöimme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Kysy lisää!

LiveFlow

Yhdessä tekemällä syntyy hyviä tarinoita.

Tilaamalla meiltä tuet yhdenvertaista työelämää.

Osuuskunta Live Flow on osa Invalidisäätiötä.

Osuuskunta Live Flow
Käyntiosoite:
Kiannonkatu 2
02650 Espoo
www.liveflow.fi
info@liveflow.fi
Y-tunnus: 3087624-9

Laskutustiedot:
Vastaanottava yhtiö: Osuuskunta Live Flow
Verkkolaskuosoite: 003730876249
Tyyppi: OVT-tunnus
Operaattori: Liaison Technologies Oy
Välittäjän tunnus: 003708599126