Blogi

Torstai, Maaliskuu 5, 2020, 08:56

Tervetuloa Osuuskunta Live Flow'n uusille sivuille!

Osuuskunta Live Flow on lokakuussa 2019 rekisteröity osuuskunta, joka on osa Invalidisäätiötä.

Osuuskunnan perustamisessa on ollut alusta asti mukana ammattiopisto Liven opiskelijoista ja opistosta jo ammattiin valmistuneista koostunut porukka. Osuuskunnan jäsenien määrä on kasvanut perustamisen jälkeen tasaisesti ja maaliskuun 5. päivään mennessä osuuskunnassa on yhteensä 13 jäsentä. Jäseniä on tällä hetkellä muusikoista, musiikkiteknologeista, artesaaneista ja tanssijoista. Erityisesti media-alalta toivotaan uusia jäseniä (tämänhetkinen jäsenyysehto huomioiden). Palveluille media-alalta on ollut kysyntää! Osuuskunnan jäsenet kehittävät tuotteita ammattiopisto Liven uusissa tiloissa Kiannonkatu 2 osoitteessa Leppävaarassa.

Osuuskunnan virallinen markkinointivideo, joka on nähtävissä youtube-kanavallamme, tehtiin kesä-elokuussa 2019, jolloin osuuskunnan valmistelut olivat jo pitkällä. Markkinointivideo oli osuuskunnan ensimmäinen eri alojen kanssa yhteistyössä luotu tuote. Video on täysin osuuskunnassa tuotettu, eli se on musiikkituotantoa myöten tuotettu osuuskunnan ammattilaisten toimesta.

Osuuskunnan jäsenet päivittävät tuotesivuille tuotetarjontaa. Tällä hetkellä palveluita on ostettavissa kolmelta alalta: esiintyvä musiikki, musiikkitekniikkapalvelut ja tanssi. Osuuskuntalaiset kehittävät tuotteita myyntiin jatkuvasti, joten some-kanavia kannattaa seurata ja olla kuulolla siitä, mitä tuotteita myyntiin mahdollisesti kevään mittaan on tulossa!

Osuuskuntalaiset tulevat myös esittelemään itsensä täällä ja somessa!


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät

LiveFlow

Yhdessä tekemällä syntyy hyviä tarinoita.

Tilaamalla meiltä tuet yhdenvertaista työelämää.

Osuuskunta Live Flow on osa Invalidisäätiötä.

Osuuskunta Live Flow
Käyntiosoite:
Kiannonkatu 2
02650 Espoo
www.liveflow.fi
info@liveflow.fi
Y-tunnus: 3087624-9

Laskutustiedot:
Vastaanottava yhtiö: Osuuskunta Live Flow
Verkkolaskuosoite: 003730876249
Tyyppi: OVT-tunnus
Operaattori: Liaison Technologies Oy
Välittäjän tunnus: 003708599126