Blogi

Tiistai, Huhtikuu 14, 2020, 08:44

Olen Veera Räsänen, 25-vuotias ammattitanssija Helsingistä.

 

Olen Veera Räsänen, 25-vuotias ammattitanssija Helsingistä. Valmistuin Keskuspuiston ammattiopistosta, nykyisestä ammattiopisto Livestä helmikuussa 2018. Yksi ensimmäisistä pidemmistä tanssiteoksistani, joissa tanssin pääosassa, oli Conarium-niminen esitys. Esityksessä oli itse luomani koreografia, ja se esitettiin vapaan taiteen tilassa Helsingissä, Plymouthissa Englannissa sekä Turn out -tapahtumassa Mikkelissä vuosina 2018-2019.

Esimerkkinä töistäni voisin mainita Osuuskunnan kanssa yhteistyössä joulukuussa 2019 toteutetun lapsille suunnatun musikaaliesityksen "Kun halajat sä ystävää", jota rahoitti Helsingin kaupungin kulttuuritoimi. Toimin musikaalissa tuottajana ja esiintyjänä.

 

Kun halajat sä ystävää -esityksestä 2019

Olen myös ollut yhtenä päänäyttelijänä Särkänniemen Karmiva karnevaali -festivaaleilla.

Särkänniemen Karmiva karnevaali -festivaalit 2019

Mukana Live Flow osuuskunnassa olen ollut ihan osuuskunnan perustamisesta asti. Olen ollut mukana perustamiskokouksissa sekä tehnyt töitä tanssijana. Koen, että parasta osuuskunnassa on päästä toteuttamaan tanssialan projekteja ja tuoda omaa osaamista asiakkaille. Ostaessasi tuotteitamme osuuskunnasta saat laadukasta ammattitaitoa ja tuet tasa-arvoista työllistymistä. 

Taiteen tekemisessä ja tanssissa minulle tärkeää on ihmisten välinen vuorovaikutus. Tämä voi näkyä esimerkiksi kontaktina yleisöön esityksissä ja vuorovaikutuksellisessa tanssinohjaustyylissäni.

 


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät

LiveFlow

Yhdessä tekemällä syntyy hyviä tarinoita.

Tilaamalla meiltä tuet yhdenvertaista työelämää.

Osuuskunta Live Flow on osa Invalidisäätiötä.

Osuuskunta Live Flow
Käyntiosoite:
Kiannonkatu 2
02650 Espoo
www.liveflow.fi
info@liveflow.fi
Y-tunnus: 3087624-9

Laskutustiedot:
Vastaanottava yhtiö: Osuuskunta Live Flow
Verkkolaskuosoite: 003730876249
Tyyppi: OVT-tunnus
Operaattori: Liaison Technologies Oy
Välittäjän tunnus: 003708599126